2015

Her kan du læse lidt om hvad vi nåede i haven i 2015. så vil man kunne følge med i havens dyrkning og fremgang på denne side. Udover køkkenhaven, hvor vi i år vil fokusere på de afgrøder vi ved vi spiser og som børnene nyder, så skal Morten også have gang i sit mini hydrofoni-projekt igen iår. Sidste år blev det kun til et par mindre salatplanter. Det må kunne gøres bedre! Nedenstående billeder er fra sidste års hydrofoni-forsøg.

Køkkenhaven består af fire bede, derudover har vi bede med: jordbær, efterårshindbær, solbær, ribs, rabarber, asparges (klar til første høst i 2016) og så et mindre legebed, som ligger hvor der en dag skal være et drivhus. Men mere om det senere!

Et andet haveprojekt der skal færdiggøres er vores vandingssystem af alle bedene. Sammen med udgravning til hønsehuset fik vi trukket vand (fra regnvandstanken) frem til køkkenhaven, og el frem til køkkenhave (drivhus) og frem til shelteret. Der er udtag i hvert bed, og nu mangler der kun at blive lavet noget styring, så vandingen kan ske automatisk enten udfra tørheden af jorden i køkkenhaven eller udfra sandsynligheden til regn.

Herunder er lidt billeder fra nedgravning af vand- og elledningen. Et arbejde som var lidt større end Morten lige have forestillet sig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *