Forårskyllinger på vej 2015

Så blev det forår, og haven springer ud og hønsene kagler i hønsegården. Vi har 2 skrukhøner (nogle gange 3) der ligger på 13 æg, som forhåbentlig klægger ud idag eller i morgen. Vi er spændte på at få kyllinger – det er første gang!
Sidsel har installeret sandbad, drikkeskål og baby-kyllingefoder i det ene hjørne af hønsehuset, og så er det blevet dækket af hen mod lemmen ud af huset, så de ikke skal få træk eller blive forstyrret for meget af de andre høns.
Vi har læst os lidt frem på nettet om hvordan kyllinger trives bedst, og det skulle kunne lade sig gøre at de går rundt sammen med de store høns, så det satser vi på holder. De er heldigvis alle gode til at lægge på æg, så mon ikke de vil tage imod kyllingerne med stor moderfølelse allesammen 🙂

Følg med på linket, for at se live-kameraet. Det tager billeder hvert 10 sek.
http://www.smithgynther.dk/kyllinger.html

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *