Sommeren 2014

Her er en lille opdatering… Kan se at det er et helt år siden at vi sidst har lagt noget ud. Så nu må det være på tide med en update!
Vi har haft en dejlig sommer. Morten har været 3 uger på Grønland, Thule Air Base og arbejde, det var spændende. Herhjemme i DK havde jeg sørget for børnepasning, så det ikke skulle blive for ensomt 🙂
Børnene var en uge i sommerhus ved Hasmark strand, sammen med Farmor og Farfar og bagefter en uge på camping ved Bøgebjerg strand med Mormor og Morfar, imens passede jeg mit arbejde og kørte lidt frem og tilbage mellem job og sommerhus.
Vi havde også en dejlig uge i Ejby, hvor vi var på tur til Sommerland Sjælland med hele min familie, kusiner og fætre og deres børn. Vi tog på stranden ved Hundige og prøvede for første gang i mange år badevandet ved Ejby, Isefjorden. Det var jo skønt, selvom vandet er lidt mørkt pga. tang nede i bunden.
Nu er Morten tilbage igen, og vi hentede ham i lufthavnen. Børnene havde tegnet grønlandske flag og lavet gaver til Far.

Se billederne her:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *