Siljes 3 års fødselsdag

Hurra Silje er blevet 3 år, d. 4 september. Det blev fejret weekenden inden selve dagen med hele familien på besøg. Vi havde slået fødselsdagene sammen, så forældrene fik også gaver og blev fejret .-)
Silje fik et Ikea køkken af Mormor og Morfar, og noget legemad som blev taget i brug med det samme! Vi havde lavet to lagkager, en med fondant (første gang det blev eksperimenteret med) og en almindelig. Der var vist rigeligt. Til aften fik vi langtidsstegt lam lavet i en bålgryde på vores nye bålplads.
På Siljes rigtig fødselsdag fik hun selvfølgelig flere gaver… et legotog der kan køre af sig selv! Det var et hit, og der skulle bygges en togbane med det samme. Derudover havde Morten lovet at kanoen skulle stå færdig på Siljes fødselsdag, så den fik hun også en prøvesejlads i på Odense Å.
I børnehaven havde hun flødeboller med til at alle børnene.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *