Golfweekend med familien Aaby Nielsen

En vellykket og hyggelig golfweekend i sommerhus ved Tranum er overstået. Det har været nogle gode dage, og et rigtig lækkert sommerhus med indedørs pool, legerum og plads til hele familien (20 pers).
Vi tog derop onsdag aften (mortens fødselsdag), og havde nogle dage lidt for os selv, inden alle de andre kom. Vi var en tur på stranden og kaste med sten, og Silje nød at plaske rundt i poolen. Fredag aften var alle samlet til hjemmelavet pizza, og dem der spillede golf fik ladet op til den store golfturnering lørdag ved Aabybro. Børnene, Helene, Torben og jeg blev hjemme og brugte sommerhusets faciliteter og hyggede os med tegnefilm og sten maleri. Der var præmieoverrækkelser lørdag aften, og alle havde fortjent en præmie!
Søndag var golfturneringen i Løgstør, og der blev kæmpet om den flotte pokal, som Anders var den heldige vinder af! Derefter gik turen hjemad gennem jylland.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *