Granfamilien i Fyrklit

Tak for nogle dejlige dage ved Fyrklit, Hirtshals. Det har jo været skønt vejr, og hvad kan man ønske sig mere end at blive fejret af 94 familiemedlemmer på sin fødselsdag. Imponerende at vi kan samle så mange i familien! Til dem der ikke ved det, så har vi været afsted med min farmors søskende og deres børn, børnebørn og oldebørn – 4 generationer. Det ældste familiemedlem Johanne på 101 år var også med!
Vi var på stranden og badede i Vesterhavet, og børnene boldrede sig i den indendørs svømmehal. Om aftenen havde vi fællesspisning og en hulens masse fællessang 😉
Nu er vi hjemme igen efter en laaaang køretur gennem jylland, trætte og fyldt med indtryk og minder.

Her er lidt billeder fra weekenden:

 

2 thoughts on “Granfamilien i Fyrklit

  1. Ja Sidsel jeg havde også svært med at få armene ned. Mandagen den 27 hentede jeg Cecilie i børnehave. Tirsdag hentede jeg Amalie i Lyndby og Onsdag aften kom de respektive familier og fik aftensmad og tog deres børn med hjem. De 2 piger legede vældigt godt. Jo jeg nød alle de små i Fyrklit.
    Tak for synet af billeder.
    Knus Jytte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *