Magne 1 måned gammel

Ja så blev vores lille dreng 1 måned gammel, og næsten 1,5 kg større og 5 cm længere. Utroligt som de vokser de små, som snart ikke er så små længere… Det blev selvfølgelig fejret med lagkage, som vi også gjorde da Silje var 1 måned gammel 🙂
Silje tager det rigtig flot som storesøster, og er glad for sin lillebror. Moren er ved at have overstået de værste amme-opstarts-vanskeligheder (revner i brystvorterne), så det er snart ved at være en hyggestund at sidde og amme. Men man skal åbenbart lige gennem turen en gang til… øv.

I lørdags tog vi en tur til Århus, hvor Mortens kusine Anne holdt studentergilde. Magne blev vist frem til hele familien, og vi havde en hyggelig tur. Næste weekend skal vi til Sjælland og være sammen med Sidsels familie, det glæder vi os også til.

 

One thought on “Magne 1 måned gammel

  1. Hvor er det nogle søde billeder. Ser ud til at I har det godt 🙂 Hyggeligt at følge jer lidt her fra Munkebo.

    Kærlig hilsen
    Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *