Havens projekter :-)

Foråret indbyder jo til en dejlig tid i haven, så vi har kastet os over at anlægge køkkenhave, krydderurtebede, lave sandkasse til Silje og ja så et lidt mere kreativt projekt fra Mortens side – at bygge en kano. Krydderurterne kommer til at stå i små bede foran køkkenvinduet, lige til at nuppe fra terrassen, og så kommer Silje til at lege i sandkassen midt i al duften 🙂 Køkkenhaven bliver noget større, og kommer til at ligge vest for huset. Det bliver til 7 bede ialt af lidt forskellig størrelse, og det første er allerede sået til med ærter og gulerødder. Det bliver hyggeligt at se de små spirer vokse op af jorden, og vi håber Silje vil synes, at det er fantastisk med hjemmedyrkede ærter!
Se billeder herunder:

 

One thought on “Havens projekter :-)

 1. Kære alle tre.
  Nej hvor dejligt at I er kommet på hjemmesiden igen.
  Du er rigtig flot Sidsel og sikken en have at I har fået.
  Tillykke.
  Ja lillebror han må da godt undgå at komme dn 31. maj gerne lidt før.

  Masser af hilsner
  Jytte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *