Baby på vej…

Hej Alle

Ja, jeg må jo indrømme det er ved at være lang tid siden vi har opdateret hjemmesiden. Men nu er jeg jo ved at nærme mig min termin, og går og driver tiden på barsel, så nu burde der være tid til at indhente lidt 🙂

Vi venter lillebror d. 31. maj, sådan ca… Men mon ikke jeg går nogle dage over tid, det gjorde jeg jo sidst. Vi glæder os alle sammen meget, og Silje snakker meget om lillebror inde i mors mave, og følger med i alt det der skal være lillebrors når han kommer ud. Lillebrors seng, lift, tøj osv.

Graviditeten går planmæssigt, og jeg har taget 12 kg. på indtil nu. Babyen sparker ret heftigt efterhånden, og det er typisk det ligger lige inden man skal sove om aftenen. Jeg tror jeg er ved at være klar til fødslen, men han må da godt lige vente til termin, eller lidt mere, så jeg kan nå at hygge mig på barslen.. lidt endnu 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *