Cykeltur 2011

Som en del af vores sommerferie i år, havde vi planlagt at tage på cykeltur på Fyn. Vi har jo alt udstyret fra tidligere, og så kunne det være sjovt at komme ud og ligge lidt i telt med Silje.

Vi startede med at cykel op til Bøgebjerg strand nord for Kerteminde, hvor vi mødtes med Sidsels forældre og havde en på rigtig hyggelige dage. Dels var campingpladsen vi boede på rigtig god, dels havde vi et par hyggelige ture til Kerteminde og Fyns Hoved.
Efter Bøgebjerg tog vi til Nyborg, hvor vi mødtes med Mortens forældre (som havde inviteret på aftensmad), og hvor vi tog en enkelt nat på Nyborg campingplads i en af deres hytter.

Fra Nyborg tog vi videre til Bøsøre camping på Sydøst Fyn. Her var der masser af legepladser og børnefamilier, så Silje hyggede sig rigtigt.

Vi var afsted i seks dage ialt. Vi kørte 199.9 km ialt, klarede 1052 højdemeter, hvor højeste punkt var 68 m. højt og så nåede vi en topfart på 47,3 km/t.

Og her er lidt fotos fra turen…

 

One thought on “Cykeltur 2011

  1. Kære Sidsel, Morten og Silje.
    Nu har jeg igen kigget alle de dejlige feriebilleder, jeg bliver rigtig glad, når jeg ser på dem. På det sidste billede er der højt humør og Silje sidder og kigger : Hvad har I nu fundet på? Jeg ser på billderne jævnligt – glæder mig til I kommer til Ejby. Er I begyndt at lave planer for weekenden. Hvis I skal blive i kbh. om natten synes jeg I skal benytte jeg af billigt logi hos Jonas eller Line..
    Kh. Mormor Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *