Oplevelser fra foråret 2011

Der er jo sket så meget fra sneen svandt bort og foråret sprang ud, så her er lidt billeder fra de sidste par måneder. Bl.a siljes nye cykel og scooter, så hun kan trille ud på opdagelse på vejrhanen og omegn. Det er hun blevet god til efterhånden, og der er fart på!
Et besøg på legepladsen, hvor der er vippe, gynger og en sjov rutschebane.
En tur med Mormor og Morfar i Zoo, hvor der skulle tages mod til at røre ved de små gedekid.
Silje der sidder på potte, og er blevet god til at sidde på den – og 1 gang har hun tisset på den! dygtig pige!
Ellers så kan vi jo fortælle at hun øver sig meget i at snakke, og kan sige mange ord og sætninger efterhånden! Og dertil kan vi jo give lidt af æren til Farfars I-phone som har et smart børneprogram der har billeder af dyr, og kan sige hvad de hedder og siger af dyrelyde. Smart 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *