Carport og hæk

Endnu en weekend (og uge) er gået og vi har fået lavet lidt mere på huset. Indvendigt er der blevet sat lidt ekstra skabe og reoler op. Silje har fået sat en gynge op og der er blevet pakket et par flyttekasser til ud – men der er mange endnu…

Udvendigt fik vi lagt den sidste del af taget på carporten. Desværre havde vi ikke købt nok skruer, så vi mangler lige at sætte 15-20 skruer i. Taget skal nu nok blive liggende, især med al den sne der falder i disse øjeblikke. Nu mangler vi “kun” at sætte stern og tagrende på. Vi må se hvornår vi får tid til det. Arbejdstempoet var desværre så højt at vi ikke fik taget nogle billeder. Men mormor, morfar og farfar gjorde en stor indsats!

Desuden har vi (Morten) gravet en rende til at plante hæk i. Man siger jo, at november er den rigtige måned til det. Men igen spiller sneen ind (og de kommende frostgrader) og vil muligvis lægge en dæmper på hvor meget hæk vi kan få plantet (bøgehæk). Vi får at se, det er en af de ting vi gerne vil have lavet i år, og nu er de 55 m. rende jo klar.

Sneen har desuden givet os en mulighed for at teste hvor slemt det er at have 21 m. indkørsel, som lige skal ryddes inden man kan få bilen ud – bliver spændende at se om vi kan nå at blive trætte af det og flytter carporten ud i skel! Godt vi begge kan cykel på arbejde. Cykler kræver ikke helt så meget plads som en bil.

Vi mangler også stadig at få sat vores postkasse op. Lige nu har vi en midlertidig sat op, men hullet til soklentil vores egen skal lige graves lidt større, inden vi kan støbe den fast. Det er et af den forestående weekends projekter (sammen med hækken) – så blive væk sne!!!

Silje ser ud til at trives i det nye hus. Hun har haft en god nætter, med masser af sammenhængene søvn og en masse aftener hvor hun har været meget let at putte. Desuden synes hun vist også at det er meget sjovt med det nye køkken med alle skufferne. I den ene skuffe er poser med mel man kan tomme, i en anden muffinforme som kan spredes udover hele køkkengulvet og i en tredje den dejlige pose med rosiner, som man måske kan snige sig til at nuppe et par stykker af. Det er godt at centralstøvsugeren virker, og det tabte mel, havregryn eller kerner bare skal hen foran fejebakken i soklen og pist-borte er det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *