Gæt en ukrudt

Ja, dette indlæg skulle jo have handlet om hvor flot græsset groede og hvor flot plænen er blevet, men det gør det ikke.

Om det er det faktum at april var den varmeste april i Danmark i al den tid man har registreret vejret, at der knap nok kom nogen regn (top15 over tørre måneder) eller vores arbejde med jorden og såningen ikke har været godt nok er ikke til at vide. Men græs har vi ikke.

Tilgengæld har vi en masse ukrudt. Eller det vil sige, det havde vi. For søndag besluttede vi, at nu havde vi fået nok af ukrudten, så væk med den. Nu håber vi bare at der stadigvæk er græsfrø (duerne har været meget glade de sidste par uger – og tykke) og at det gider gro! For nu ser det endeligt ud til at der kommer noget regn.

Men det bringer os frem til det vigtigste. Hvem kan hjælpe os med hvad det er for en ukrudt vi har haft (og stadigvæk har en del af)?

 

3 thoughts on “Gæt en ukrudt

  1. Kunne det være skvalderkål? Så er i heldige 🙂 Det er en meget stabil plante og dækker ligeså fint som græs, når der er gået 14 dages tid.

  2. det kunne måske være snerlepileurt,hvis det er frøukrudt,skvalderkål er rodukrudt,så hvis der er en masse rødder er det skvalderkål,men har det ikke bare været bar mark tidligere ? Det vil pege mere på frøukrudt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *