Projekt træterrasse…

Vi har altid drømt om en lækker træterasse at træde ud på med bare tæer i morgensolskinet, så det skulle vi da ha. Søren havde gjort klar med stabilgrus foran huset, så ovenpå skulle der bare et lag spredte fliser til fundament, et træskelet og så en masse terrassebrædder og en helvedes masse skruer! Det kan vel ikke være så svært.. 🙂

Morten og jeg havde målt ud og nivelleret terrænet, og viste det sig nu at være et større arbejde i at få lagt fliserne i den helt rigtig højde, da der var en højdeforskel på 18 cm fra det ene hjørne til det andet – hvilket er fint nok i forhold til at få vandet til at løbe væk fra huset. Ovenpå stabilgruset blev der lagt et skelet af stolper – først den ene vej og så på kryds den anden vej. Med en masse murpap under, for igen at rette til i højden.

Carsten og Mette kom skærtorsdag til fredag i Påsken, og hjalp med at få lagt terrassebræderne på, og skruet dem fast. 1300 skruer i alt blev det til, det tog 2 mand 2 dage sådan ca. Et kæmpe arbejde, men flot er det blevet og vi er meget glade for al den hjælp vi har fået af familien i dene tid!

Så fik Morten også lige lagt en flisekant rundt om terrassen – den er bare flot!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *