Næste projekt – Carport med redskabsrum

Noget af det sidste som Søren byggede inden hus var færdigt var et skelet til vores kommende carport. I efteråret, inden sneen kom, nåede vi at lægge tag på og male de mest nødvendige dele. Derfor ventede endnu en stor opgave med at få bygget et redskabsrum, samt malet hele carporten.

Lige inden projektstart lagde Mortens sig med en discus protrusion, så ingen tunge løft til ham. Derfor blev byggemester Torben og lærlingeingen Mette tilkaldt. Og i løbet af de næste par weekender og påskeferien blev carporten bragt til live, og Mette fik lært at slå med en hammer.

Første trin var at få bygget et skelet, dernæste skulle dette beklædes med vindpap og klinkbeklædning, som endeligt skulle males. Derudover blev der også lige lavet en skydedør og lidt reolsystem. Det er bare blevet godt!

De følgende fotos viser noget af projektet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *