Græsplæne – sikke et slæb

Intet parcelhus uden en græsplæne!

Så projektbeskrivelsen var at få omdannet den hårde nybyggerjord til dejlig blød, græsvenlig muld. 

Vi fik John som lagde vores flotte fliser til at grubbe jorden i efteråret, og næste trin var så at løsne de øverste 20-25 cm muld. Her måtte der maskinekraft til, og vi lånte en stor fræser hos morfar Carstens fætter Hans, og så gik der ellers en weekend hvor Carsten var spændt efter fræseren og fik løstnet jorden på kryds og tværs.

Den efterfølgende måned gik så med at rive, trampe, rive, samle sten, rive, samle sten, trække en palle, samle sten, rive, samle sten, mere palletræk, samle sten, trække en 10×10 cm stolpe, samle sten, gøde, samle sten, fjerne ukrudt, samle sten, vande, samle sten og nu mangler vi bare at så græsset – men det sker i morgen tidlig.

Som det måske bemærkes så har vi samlet uendeligt mange sten. Sikke et bjerg det er blevet til! De mangler bare at blive kørt væk…

Forhåbentligt er græsset klar til at det kan betrædes til den store sommer/bryllupsfest i juni – men med lidt sol og regn, så når vi det nok…!?

Og som altid har vi lidt fotos – ellers kunne I jo ikke følge med!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *