Første haveprojekt – plante hæk

En af de ting vi har savnet hele vinteren pga. vores store stuevinduer er en lidt skærmende hæk, så vi drønede ud og købte hækplanter så snart frosten var væk, og foråret på vej. Det blev en bøgehæk i 1-1,2 meters højde, lige til at sætte i jorden, for Morten havde gravet det meste af renden renden i efteråret hvor vi troede vi kunne nå at plante hækken… men så blev det pludselig snevejr og frost!

Nu står den flot næsten hele vejen rundt, dvs. på de 3 sider af grunden. Foran huset må vi nemlig ikke have hæk, der skal være åben og græs ud til vejen. Det blev til 360 hækplanter, hvoraf ti blev til en lille hæk, som med tiden skal give lidt ekstra læ ved terrassen.

Nu (23. april) venter vi bare på de første grønne skud, som ser ud til MEGET snart at være på vej!

Her er lidt billeder fra dagen hvor hækken blev plantet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *