Snevejr i Seden

Så er der snebilleder 🙂 Dels fra første gang vi havde Silje med ude og lege, og fra i fredags (d. 3. dec.), hvor Mette var forbi og passe Silje. Mette havde købt en kælk til Silje, så hun fik sin første træktur på sådan en. Nu mangler vi kun ned-af-bakke… Men det er vist lige vildt nok endnu.

Der er masser sne her (ligesom de fleste andre steder), og det er flot at se kvarteret i vinterbeklædning allerede det første år vi bor her.

 

 

One thought on “Snevejr i Seden

  1. Hej Silje, Sidsel og Morten!
    Sikke nogle skønne billeder:-) Hvor er Silje sød i sin fine, røde skidragt! Og så med det fine slot i baggrunden. Her i Aalborg er vi også indhyllet i sne og glat-føre hele vejen til Frederikshavn… Har et tilbagevendende mareridt om, at jeg sner inde deroppe.
    Håber alt vel hos jer! Knus Merete.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *