Julen 2010

Ja, så er vi her igen, hvor kom vi fra… åh ja, Julen… Sikke tiden flyver afsted! Nu hvor v er blevet husejere skulle julen selvfølgelig holdes i Seden. I år skulle vi være sammen med Sidsels familie, så vi havde inviteret Sidsels forældre og hendes Storebror Jonas (og hans kæreste Maria og deres lille Sofie – 4 måneder gammel).

I dagene op mod jul blev det mere og mere spændende om de overhovedet ville kunne komme til Fyn for bare sne, men det lykkedes heldigvis med en del ventetid på den fynske motorvej.

Juleaften stod menuen på den klassiske and, flæskesteg og bemærk HJEMMELAVET medister (den var kokken meget tilfreds med). Morten havde jo fået en køkkenmaskine i fødselsdagsgave, og den kan bare lave pølser – glæd jer til grillen til sommer! Silje holdt flot ud og var med til at gå om juletræet og pakke et par gaver op, men så kunne hun heller ikke mere.

Juledag tog til Mortens forældre i Ringe, og fik flere julegaver, og spiste julefrokost med faster Carla. 1. juledag tog vi til Sjælland og julehyggede med familien, i Ejby og hos Faster Jytte i Vallekilde.

Nytårsaften blev en gentagelse af sidste års rolige nytårsfest. Vi var nemlig kun os tre. Men det blev en hyggelig aften, hvor vi havde tid til at nyde den gode mad (lakseroulade, super lammekølle og pandekager med to slags hjemmelavet is og “dulce leche”). Og som sidste år sov Silje uforstyrret igennem alle raketterne og bragene – men det var heller ikke helt så vildt her i Seden, som det var i Aalborg sidste år. Der var vist ikke helt så mange ulovlige kanonslag herude…

Ellers er juleferie gået med at få ordnet et par af de sidste projekter på huset, bl.a. at få sat udendørslamper op. Der er stadigvæk et par ting vi mangler, men vi når nok det hele på et tidspunkt. Og derudover har vi nydt at have en masse uforstyrret tid med Silje, det er helt fantastisk at se hvad hun kan og lære hver dag.

Glædelig bagjul alle sammen
.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *