Store flyttedag til Vejrhanen 2

Vi fik overdraget vores hus d. 29. oktober, og ventede en uges tid med at flytte ind til weekenden efter Jonas og Maria havde holdt barnedåb for Sofie. Det var dejligt endelig at kunne flytte ind, efter 6 måneders byggeperiode! Familien hjalp med at flytte vores ting vi har haft opmagasineret i Box-it, og tingene fra Ringe ud til huset. Der var 4 trailerfulde fra box-it og 1 fra Ringe, så det var hurtig klaret.

Vi fejrede Mettes fødselsdag om aftenen, med Sushi og gaver. Tillykke til Mette med de 27 år!

Her er lidt billeder fra dagen.

 

 

One thought on “Store flyttedag til Vejrhanen 2

  1. Hvor er det dog bare sjovt at følge med Jeres store oplevelser… Endnu engang tillykke – vi kan fuldstændig forstår Jeres følelser for det nye hjem. Vi er jo selv på udkig – og gå selv og drømmer og drømmer og drømmer…

    Vi ses jo nok på lørdag hos Jyttemor ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *