Nyt fra Vejrhanen

Så har vi fået sat fliser op, og malet vægge. Det nærmer sig langsomt indflytning, i næste uge skal der sættes lofter op, så gulve, og køkken, og så er vi jo snart ved at være færdige! Det bliver spændende at se hvordan farverne passer med indretningen. Vi er meget tilfredse med det hele indtil videre! Her kan i se billeder…

 

 

2 thoughts on “Nyt fra Vejrhanen

  1. Hvor er det dog bare dejligt at se hvor langt i er kommet ;0)
    Det bliver da bare super flot – og spændende indretning – glæder mig til at se det “live”.

    Jeg glæder mig også til at se jer og Silje til barnedåben på Sjælland – der sker jo så meget… 1 år – det var lige gået forbi min næse ;0) TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN SILJE!

    Knus
    “Fætter” Thomas og jeg skal helt sikkert hilse fra grandfætter Julius og Zandra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *