Aftensmad på Faaborg havn

Bedsteforældrene mente at vi skulle til Faaborg og spise aftensmad. Så fabiaen blev pakket og det gik afsted mod Faaborg havn. Efter en ok aftensmad ved marinaen gik vi en lille tur langs vandet. Silje ville dog ikke sidde i den medbragte vogn – hun ville skubbe den. Det kom der følgende lille video ud af.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=urNKLvfXuus[/youtube]

Det går generelt bedre og bedre med at gå, rejse og sætte sig og samle ting op fra gulvet, men det bliver også trænet hele tiden. Da vi var i Ikea i lørdags (for at kigge på køkken) købte vi en potte, så nu er det næste projekt der skal trænes…

 

2 thoughts on “Aftensmad på Faaborg havn

  1. Hejsa
    Ja, hun bliver bedre og bedre til at gå 🙂 nu kan hun gå 3-5 skridt selv! Jeg starter nyt arbejde fra 30. august, og glæder mig. Lige nu går jeg bare hjemme, og skal passe Silje i næste uge. Det er lige til at klare, men vi bruger også meget tid på at kigge på køkken, bad, farver osv til huset! Morten har vist sidste dag i Billund på mandag, så skal han tilbage til Odense at arbejd, det bliver meget rart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *