Silje 9 måneder gammel

Så er Silje blevet 9 måneder gammel. Sikke tiden går. På sin 9 måneders fødselsdag fik hun en tand i overmunden i fødselsdagsgave, så forældrene fik ikke så meget søvn op til dagen. Men nu bliver der virkeligt bidt og tygget i alting.

Desuden er hun kommet op i en kampvægt på lidt over 11 kg. og måler xx cm. i højden.

Morten er ved at lægge sidste hånd på hans speciale. Det er mest stavefejl, kommaer og spøjse ordstillinger der mangler at blive rettet. Og jeg er begyndt at pakke lejligheden ned i flyttekasser. Den store dag hvor vi skal flytte til Fyn nærmer sig jo!

Her er lige en video med Silje, som spiser med ske, næsten helt alene…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NrtU8fqpGhk[/youtube]

 

 

4 thoughts on “Silje 9 måneder gammel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *