Så blev man cand.geom.

Ja, igår sluttede fem års studie så med et fornuftigt forsvar af mit speciale (10!). Eksamen gik rigtig fint, og vejleder og censor var vist godt tilfredse med min rapport. (Som kan hentes her: link) Alt i alt endnu en rigtig god eksamensoplevelse.

Så nu er jeg uddannet som landinspektør eller cand.geom. (candidata/candidatus geometriæ)! Og har lige et par ugers sommerferie inden jeg får lov til at bruge min viden hos Landinspektørfirmaet LIFA A/S som landinspektørassistent, som min titel vist er de første tre år, eller indtil man har fået sin beskikkelse.

Min søster Mette havde taget den lange tur til Aalborg med gaver og blomster, og så var vi ude og spise på Il Ristorante Fellini, hvor vi også var da Sidsel blev færdig. Mine forældre var desværre optaget af eksamener på gymnasiet, men de tager revanche d. 1. juli, hvor vi officielt dimentere.

Så nu står den på pakning, masser af pakning. Vi flytter i weekenden, så vi har lige et par hårde dage foran os. Men hvor er det dog dejligt at være færdig!

 

One thought on “Så blev man cand.geom.

  1. Hej Morten
    tillykke med det gode resultat
    god sommerferie, før arbejdslivet starter
    glæder mig til vi ses
    mvh Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *