Silje sidder nu selv og spiser… næsten…

Så fik vi bragt en trip-trap stol til Aalborg fra Ringe, og fik købt en bøjle og pude til samme. Så nu kan Silje sidde selv og blive fodret med hendes nye skeer, som skifter farve, hvis maden er for varm! I ved: man skal ikke gå ned på udstyret! Desuden fik hun også lige en spise-dragt. Så nu kan hun bare gå amok, nu hvor både bordet og hende selv er pakket ind i plastik.

Vi begyndte for et par uger siden at give hende en enkelt daglig portion grød, og boghvedegrød er blevet den helt store succes.

Ellers nærmer vi os den store dag, hvor hun fylder 6 måneder. Næste store dag bliver når hun runder de 10 kilo – hvad der vist ikke er så lang tid til. Hun har tykke knogler, som vi siger. Meget tykke knogler…

Men her er lidt fotos fra weekendens oplevelser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *