Hjemme igen fra varmen…

…Ja det er jo ikke helt korrekt. VI havde desværre både regn, kulde og blæst i år. Vi fik heldigvis lige et par dage til sidst med godt spansk forår – så det blev da til et par timers sol. Og vi blev da også nød til at købe en lille solhat til den lille guldklump.

Silje havde heldigvis ikke nogen problemer med at flyve. Men nu fik hun også masser af opmærksomhed på både turen derned og hjem.

Den spanske familie havde det godt, selvom begge deres biler lige var brændt af, og dermed den barnevogn og babydyne som vi skulle have lånt (og deres autostole, golfsæt, cd’er… og hvad man ellers lige har i sin bil). Men Silje klarede sig med voksiposen. Den har virkeligt vist sig som en god gave!

Ugen gik med at fejre farmor og farfars sølvbryllup, spille Harry Potter UNO, sightseeing, hygge med familien, spise kage og så var Martin ude og løbe for ofrene på Haiti (se fotos).

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *