Silje 1 måned

Billeder fra Morbror Jonas og Tante Maria der kom på besøg i Aalborg til Siljes 1 månedsdag i søndags – det blev fejret med lagkage 🙂

Mandag kørte Morten og jeg med bussen til Frederikshavn, og vi blev hentet af Jonas i audien, for at køre i sommerhus. Jonas har lejet sommerhus i Ålbæk, nord for Frederikshavn, hele ugen. Vi havde 2 overnatninger, og det var Siljes første gang hun sov ude. Det var rigtig hygligt, og gik super fint!  Vi gik tur til stranden, og slappede af i sommerhuset.

Idag er vi hjemme igen, og har været en tur hos lægen til 5 ugers undersøgelse med Silje. Hun vejer nu 4900 gram, og er ellers sund og rask. Hun øver sig vældigt i at holde hovedet selv for tiden, og kæmper for ikke at banke det ned i Mortens eller min skulder, he he… Hun har smilet en enkelt gang, men det er lidt svært at få det frem – hun gør det faktisk mest i søvne – så det må vi have til gode. Ellers er hun begyndt at baske lidt mere med arme og ben, og pludrer også lidt en gang imellem 🙂

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *