Silje 14 dage gammel

Ja, så er der ved at være ro over den lille familie igen, ovenpå fødslen og alle dens strabadser det medfører. Silje – som det fysioterapeutbarn hun nu er – bliver dagligt trænet i maveliggende stilling med at kravle/møve sig fremad, hovedløft og hoppe på Fars skød 🙂

Hun kigger opmærksomt på os, og er en glad og tilfreds lille pige igen – efter hendes 2 dage med dårlig mave (der var hun ikke så glad… men det hører jo med til at være en ny lille baby).

Sundhedsplejersken var forbi i tirsdags hvor hun blev vejet til 4300 gram nu, så hun har taget godt på efter fødslen, og er vokset 3 cm. Dygtig pige!

Mor har været på besøg fra søndag til tirsdag, og har hjulpet til herhjemme. Der blev både ordnet tøjvask, vasket op, skiftet bleer, underholdt Silje og vi fik god mad – stegt ål med persillesovs, lige som Farmor lavede dem, mums!! Det var rart med til ekstra hjælp…

Morten starter næste uge mere seriøst på hans speciale, men det har været rart at have hans hjælp til alt det praktiske, nu hvor jeg har tilbragt det meste af tiden liggende… Heldigvis er jeg ved at være på højkant igen, og har vovet mig et par gange ned af trapperne og ud på gaden 🙂

 

 

2 thoughts on “Silje 14 dage gammel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *