4,01 kg, 52 cm – så kom hun!

Ja så skete det endeligt. Vores lille pige kom til verden, efter en brav og lidt lang kamp på fødestuen på sygehuse Nord i Aalborg.

Sidsel er stadigvæk på hospitalet, da hun blødte en del under og efter fødslen, og derfor lige skulle til observation. Hun har selvfølgelig den lille guldklump ved sin side. Desværre måtte jeg ikke opholde mig i den del af hospitalet hele natten, så jeg er hjemme og på vej i seng. Den første ordentlige søvn i 44 timer.

Alle bedsteforældrene er kommet til Aalborg idag, og har set princessen. Vi har selvfølgelig både billeder og video af hende. Men det kommer nok først på siden, når Sidsel er udskrevet og hjemme i lejligheden igen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *