Øv – stadig ingen baby på vej…

Så nåede vi en uge over terminen, og der er stadig ikke sket noget… Vi har været en tur hos jordemoderen idag, og alt var helt som det skulle være. Så vi håber det snart går igang – af sig selv!!

Det er begyndt at blive lidt kedeligt her i al ventetiden, så vi tager gerne imod gode råd til hvordan man fremskynder processen 🙂 Har prøvet med støvsugning, lange gåture, hoppe og danse osv…

 

 

One thought on “Øv – stadig ingen baby på vej…

 1. Hej med jer…

  Hmm… Gode råd – Ja jeg gik jo 14 dage over med Carl Ziggy, og endte med at blive sat igang, så alle de gode råd virkede ikke på mig – Men I får lige lidt alligevel:o)
  Jeg fik at vide, at hvis man drikker the lavet af hindbærblade, skulle det kunne sætte gang i tingene – Det smager ikke særlig godt, men en ekstra bonus ved det er, at det virker blødgørende på mellemkødet, og derfor skulle mindske risikoen for bristninger.
  Min svigermor som er jordemoder (i Ålborg, så måske kommer i til at føde med hende), siger at det er noget pjat med alle de fysiske anstrengelser ift. at sætte gang i fødslen. I stedet skal man tage den med ro og være god mod sig selv, så kroppen får ro til at gøre sig klar til fødslen – Det lyder jo egentlig meget klogt:o)

  Mit sidste råd (det bedste) er at sæd indeholder et stof, som virker ve-stimulerende, så sex skulle være en glimrende fødselskatalysator;o)

  Krydser fingre for at der snart sker noget – Jeg er så spændt!!!

  Stort knus Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *