Tillykke Sidsel

Så blev det Sidsels 26 års fødselsdag, og dermed også termin! Så det bliver spændende og se om den lille kommer i dag.

Vi har ikke de store planer for dagen, men vi skal nok ned i byen og hygge lidt (shoppe, caféer o.lign). Her er lige et billede fra morgenbordet (frisk bagte boller og kanelsnegle, hjemmelavet varm kakao og en enkelt gave fra Sidsels forældre).

morgenbord.JPG

Og så følger en video af Sidsels gave fra hendes forældre. Videoen er taget med vores nye HD videokamera – så nu er vi klar til at Sidsel skal føde! Bær over med den lave opløsning. Youtube ville ikke lige gøre det som vi ville – det må læres.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4eBeebMEvEk[/youtube]

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *