Sommerferie i Norge juli 2009

Så har jeg været med forældrene på sommerferie i Norge – det var en dejlig tur! Fik set en masse flot natur, men vejret var dog ikke med os… Havde en del regn og skyer.

Det har været super at være afsted hjemmefra og opleve noget, mens Morten har passet lejligheden i Aalborg, og arbejdet hårdt 🙂 Sikke en flittig kæreste jeg har 🙂 Men han har heldigvis haft vores nye akvariefisk til at holde ham med selskab.

Her er lidt billeder fra Norges turen… af mountainbiketur, vandfald, gletschervandring, flot natur – og så var vi jo så heldige at se Alexander Rybak give koncert i Ålesund. Det er ham der vandt det europæiske melodigranprix fra Norge! Han var super god!! 🙂

 

 

 

One thought on “Sommerferie i Norge juli 2009

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *