Mortens små fisk :-)

mas_dag_0 original.JPGSom jeg har skrevet, har vi jo fået akvariefisk her over sommeren. Vi overtog Mettes (Mortens søster) 54 liters akvarie, og har indrettet det fint med sten/sand, planter og et skibsvrag…

De første gæster i akvariet var 10 små røde rejer, de var søde og sprang rundt og lavede rejehop den første uges tid, men så kom der nye fisk til – 5 orange platyfisk, som så ud til at være nogen være grovædere – så nu gemmer alle rejerne sig inde i skibet, og tør ikke komme ud… på trods af at rejerner er for stor en mundfuld for fiskene.

Vi har også 3 små dværgsugemaller, som ivrigt holder akvariet støvsuget og rent – det er de dygtige til! Og så har vi fået 3 blå dværg guami fisk, som er rigtig flotte i farverne.

De orange platyfisk yngler helt vildt – så vi har nu 2 mellemstore unger, og 8 babyer i et lille ynglekar, så de ikke kan blive spist af de andre fisk. Når de nu har vokset sig store og flotte, så er de til salg! 🙂 (hvis man er god kan man se en lille babyfisk henover det grønne blad, på et af billederne)

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *