Vel hjemme fra Skotland

Så er den hyggelige studietur med de andre landinspektørstuderende fra mit semester vel overstået. Turen gik til Edinburgh i Skotland, og varede en uges tid. Turen havde et godt fagligt indhold, blandet med masser af hygge og flot natur.

Vi besøgte fem forskellige virksomheder og institutioner, som alle havde relevans for vores uddannelse. Derudover besøgte vi (selvfølgelig) et whisky distilleri (Tullibardine), så Edinburgh og Stirling Castle, undersøgte Edinburghs kulinariske tilbud (Haggis er ikke så slemt som det lyder) og natteliv, og så var jeg på weekendtur med min kammerat Søren til Storbritanniens højeste bjerg Ben Nevis (1343 m.), som vi havde planlagt og gennemførte en “bestigning” af.

Nedenfor er vist lidt billeder fra turen, først lidt panoramaer af den flotte natur, dernæst følger lidt generelle indtryk fra turen (er på vej)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *