Påsken veloverstået

Så er påsken veloverstået. Vi har været på Sjælland til påskehygge og komsammen hos Sidsels farbror Flemming. Komsammen forløb forrygende med super vejr, god mad og hyggeligt selskab. Flemming og hans kone Kirsten bor i Gundsømagle, i et hyggeligt parcelhuskvarter meget lig Åvangen. Gundsømagle er en hyggelig lile by ca. 35 km fra København, med skov, egen spillehal, bjerg, golfbane og kommende motorvej. Vi var på en længere gåtur til bjerget og i skoven, desværre var den lokale havørn ikke at se.

Ellers gik påsken med at se på babyudstyr (og købe). Indtil videre er det blevet til dyne (+hovedpude)(NASA modellen), tøj (nyt og gammelt), sengetøj, seng, puslebord og en masser reklamer om fancie barnevogne – jeg stemmer på den med carbon stel!

På onsdag drager jeg (Morten) så mod Skotland med mit studie til en uges virksomhedsbesøg, legen turist og vandreture. Og mon ikke også der sniger sig lidt lokal øl, whisky og haggis ind i løbet af ugen.

Billederne fra Spanien er endnu ikke sorteret, det sker nok først efter Skotland. Håber alle havde en god påske!

PS. Kan hilse og sige, at der virkelig er begyndt at være liv i Sidsels mave. Det er ret sejt!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *