Brand!

Ja, så fik man da lige lidt at tænke på da vi i går aftes så brand- og politibilerne (en spøjte, en stigevogn, en indsatsleder og to politibiler) trække ind foran vores naboopgang med de blå blink og sirenerne tændt, og begyndte at trække HT-slangen ud.

Det viste sig dog hurtigt, at det heldigvis ikke var den store brand der skulle slukkes. Det tog vist ikke mere end 5 min. inden de havde pakket sammen igen.

Så er der brand i naboopgangen

Men det giver da lige en lidt at tænke over: hvordan kommer vi ned fra 4. sal, hvis opgangen står i lys lue (er vel det vi har klatreudstyr til?)?, hvordan sikre vi vores fotosamling og er der andet man gerne vil redde med ud? virker vores brandalarm?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *